Ти залишся зі мною на чай
До зими, до закінчення віку.
Телефон, що набрид, не вмикай.
Й вимкни свіло у всіх наших вікнах.
Ми з тобою посидимо вдвох.
Просто так. Без тривог і без свідків.
Почуттів не попросимо в борг
І кусати не будемо ліктів.
Спокій наш збереже листопад.
Помилки наші змиє дощами.
І не буде ніщо "невпопад" -
Тільки вічність і ніжність між нами.
Вимкни світло у всіх наших вікнах.
Телефон, що набрид, не вмикай.
До зими, до закінчення віку
Ти залишся зі мною на чай