Між слів тобі зшифровую посил
Соромлячись і плутаючи знаки
Я чую шурхіт за спиною крил
Притихли там невидимі вояки
Не можна так не треба не роби
Навіщо воскресив якщо вбиваєш
Була готова я до боротьби
Розгублено стою спостерігаю
Навіщо розбивав камінний склеп
В якому було сумно але тихо
І вивільняв по краплі степ бай степ
Топив мою холодну сизу кригу
Ех знов по склеп залажу в антресоль
Глузливо поміж грабель вітер свище
На серце знов нарощую мозоль
До тебе запитання:
"хей,
навіщо?"