Україно моя, Україно
Ти в кожного в серці живеш,
Калина червона цвіте при долині
І український гімн звучить у наших серцях.
Україно - рідна моя країна
Ти ховаєш найкращих синів,
Які боронили твою святую землю
Від заклятих ворогів.
Стань з колін моя рідна Україна
Святому Богу помолись,
Не плач, настане розплати година
Тільки надійся і вір.
Плачуть батьки і діти
Хоронять своїх дорогих,
Сльози лл'ються додолу,
Проклинаючи російських катів.
Свічка пам'яті ніколи не згасне
В пам'ять народних захисників.
10.09.2014
Коломієць Валентина