Ти турист і хочеш знати,
Де у світі побувати?
То мерщій іди до нас,
Допоможем в любий час!
Хочеш ти Європу взнать?
Можеш в Римі побувать,
Колізей відвідать знаний,
Вибір буде дуже гарний!
Хочеш в Ріо побувать,
Статую Христа пізнать?
Так, звичайно, приїжджай,
Всі бажання викладай!
Є чарівний Тадж-Махал,
В інших значеннях – сакрал,
Президент там не бував,
Тільки подумки літав!
У старинне Мачу-Пікчу,
І місцевість таємничу
Зрадістю ми вас відправим,
Враження приємне справим!
Чичен-Іца в Юкатану,
Кличе на тропу топтану,
На відомі всім ступіньки,
Вам піднятись буде ліньки…
А Китайською стіною,
І красою не земною,
Милуватиметесь жваво,
І казатимете «браво»!
Вас Йорданія чекає,
Тихо-тихо промовляє:
«Вас вітає місто Петра,
Де камінні що півметра»!
Якщо хочеш, то зумієш,
Від природи онімієш,
Фото зробиш в Інстаграм,
І подякуєш ще нам…
Майбутньому турагенту - моїй гарній подружці присвячується!