Із плоттю людською
Христа вже нема,
а ми все здіймаєм хреста,
щоб вкотре на ньому
Його розіп’яти.
О світе лелечий,
хоч краплю злелеч
того, що є совістю
не зчорнено чорних,
а білих лелек!
Створено 22. 22. 02. 2002 року, м. Львів
Опубліковано: "На зламі дня" - Львів: "Тріада плюс", 2004. 100 с. - С. 35