Візьму в руки фото,
Я гляну на тебе,
Живу не так просто,
Живу я для тебе,
Дивитимусь довго,
Я згадую миті,
Як були тривожно,
Коханням повиті,
Є спогадів море,
І слів океан,
Як човен моторний,
Пливем у туман,
Візьму в руки фото,
Я знову заплачу,
Що більш вже ніколи,
Тебе не побачу,
Я згадую дні,
Я все пригадаю,
Ми вдвох,в різноті,
Обоє страждаєм!
Чому лише фото,
А не твої обійми?
Неможна ж так просто,
Лишитись надії,
Щоб муки небуло,
Спалю я її,
Щоб серце забуло,
Всі муки свої!
Я знаю небуде,
Мандрівок ночами,
Небуде нічого,
Окрім мелодрами!
ID:
544824
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 19.12.2014 09:00:31
© дата внесення змiн: 19.12.2014 09:00:31
автор: Одне життя...Одна любов
Вкажіть причину вашої скарги
|