Я буду біля тебе, моє Щастя. Я буду біля тебе.
В твоїх міцних обіймах, за три кроки до неба.
Зима не буде злою, її серце розтане.
Коли ти мЕні скажеш: "Кохаю, до нестями".
І гучним різнобарв'ям в душі салют зірветься.
У відповідь тихенько: "Кохаю, моє серце.
Нема на цьому світі, тебе мені рідніше.
Бо я живу тобою і дихаю вільніше,
Коли ти лише поряд. Коли цілуєш руки.
Ти знаєш, мій хороший, які це були муки:
Чекати і плекати одну лише надію,
Що скоро будем разом, що полум'я жевріє,
Що ватра не погасне, під подихом обставин.
Бо ти для мене - перший. Перший і останній".
І сніг падає з неба. І зіронька палає.
Бо в тебе завжди є я. Хоча, ти й так це знаєш.