Кохай мене ,милий
наче зграю диких журавлів
як кохають , діти батьків
отак просто та щиро
просто кохай
Чекай мене , милий
як чекають дружини вояків
немов бачать щодня , образ із снів
нечекаючи щось в замін
просто чекай
Клич мене , милий
як я кличу щороку весну
таку легку та теплу
коли тають сніги та все цвіте
просто клич
Бажай мене , милий
як я бажаю вдихати твій запах
коли ти поруч просто лежиш
і ніжно дивишся на мене
просто бажай
Не спіши мій милий
прийде ще наш час
ми побачимо ще наших долей вальс
і разом у нас все буде добре
просто не спіши