Стань вечором пізнім у моїм вікні,
Що ніжними доторками цілує вві сні.
Стань теплим присмаком на моїх вустах
І разом забудемо, що живе у нас страх.
Стань тим палючим шоковим станом,
Найдобрішим будь для мене тираном.
Це називається, певне, великим коханням,
Що відчувається навіть просто мовчанням.
І я б ради тебе віддала все на світі.
Ти наче диво, що приходить у літі.
І я б ради тебе змогла все зуміти,
Аби наші колись посміхалися діти…