Чи кохала я? Запитаэш ти мене?
Чи палала кров у душi моiй?
Чи тремтiло серце при зустрiчi з тобою?
Так, кохала, палала, страждала...
При нагодi я вiдповiм тобi,
Зламав ти серце, занапастив ти тiло,
Згубив душу на вiки мою
Встромив у серце ти кинжал.
Та я кохала завжди щиро,
Шаленiло серце тремтiли руки,
Божеволiли вуста, завмирала кров.
Вiд зустрiчей з тобою
Я завжди так кохала,
А ти в одну лиш мить,
Зруйнував усе що будувала
Я роками разом з тобою...
А тепер iз гордiстю скажу тобi:
Так я кохала, кохала щиро
Так, як не кохала я -
Нiкого у цьoму життi...