Мені бракує існуючих слів.
Тільки тепер я відчуваю це насправді.
Нестерпно, коли не здатен показати що відчуваєш.
І навіть тепер, через мільйони років
Залишається тільки мова, яку ще не вигадали,
І декілька спроб- віршів
Хіба вже є щось таке?
Спроможне дати опис хвороби кохання.
Якби ж хтось мав щеплення чи ліки від неї, протиотруту.
Життя, можливо, стало б більш легке.
Та нащо воно здалося, коли зовсім втрачає сенс?
Коли становиться украй крихке?
Заждіть. Не варто лікувати.
Всі інноваційні спроби ваші розлетяться вщент,
Ви не зможете це зупинити за допомогою моїх мізків
Там мені так мало є чого сказати,
Ви спочатку відчиніть мою шухляду з надписом «небезпечно»
Там є без міри те, що відчувати.
Я буду вдячний вам лиш за одне.
Допоможіть знайти підходящі описи моєї залежності.
Добровільної залежності від досконалого створіння.
Я знаю, це ніколи вже не промине.
Загадки пірамід ніщо, порівняно з моїм питанням.
Любов до тебе, як сказати це?