Пообіцяй безкінечне кохання
І що з часом кинем курити.
Пообіцяй, що не буде страждання,
І все будем для щастя робити.
Пообіцяй, що побуваємо всюди.
І втілем в реальність наші історії.
І начхати, що говоритимуть люди.
Ми завжди будемо в стані ейфорії
Пообіцяй здійснення всіх наших планів.
І щоб все було так, як ми мрієм
Що побуваєм на берегах океанів.
Нашим коханням всіт цей зігрієм.
Пообіцяй прокидатися разом щодня
Ти ж залишишся поруч, я знаю.
Пообіцяй, що проведемо разом наше життя.
Адже я Богу дякую, що тебе маю.