Пам'яті Андрія Кузьменка, музиканта, патріота, людини з великої літери
Навіщо так рано? Чому?
Сполохано життя летить
Із царства світла у пітьму
І зупиняється. А музика звучить.
Країни щирий, гідний син,
Не звик в півсили жить,
І полум’я душі не погасив.
Невже нема?... А музика звучить.
Пронизливо чесний, відвертий,
Іронія і добре слово вчить,
Гарячий, нестримний, упертий
Навік затих. Лиш музика звучить.
Слова завмерли сиротливо,
Рядок обірваний мовчить,
Життя розтануло квапливо,
І сумно музика звучить.
Не віриш. Ні, це не кінець.
Душі польоту не спинить,
І житиме між нас творець
Допоки його музика звучить.