Бійцю, я тебе не знала.
Я не бачила тебе в житті.
Та загинув ти не за славу,
А за правду і думки святі.
Ти не вмер, як інші вмирають,
Ти піднявся до самого неба.
І боровся за все щастя краю…
Комусь же боротися треба!
Бійцю, не забудем ніколи,
Хто і як боронив добрий мир,
А імена їм усім - лиш герої,
Що потрапили у смерті злий вир.
Дякую, тобі, янголе бою,
Що від смерті ти нас захищав,
Що прикрив від смерті собою…
Ти загинув, але нас врятував.