Уособлення його незвичайне,
завойовника в собі вбачає
народ підносить свого гаранта,
підтримує і величає.
***
Та не вірить народ український
в уособлення його огидне
не гарант кордонів їх цілісності,
а підступний та підлий кривдник.
***
Агресор, що тиранів наслідує
озброєний величчю, пнеться
амбіції власні, давно переслідує
сповідує душею і серцем.
***
Народові братньому вадить,
наказом споріднена куля
пройде час, загояться рани
але кривду ніхто не забуде.
***
Стосунки звичайно натягнуті
у братерстві дедалі присутні
злодіяння величатине варто
сповнених презирствомі люті.
***
Осліпли жагою до влади,
осліпли у міцності лап,
осліпла Росія насправді
свавілля будує тиран.
***
Ніщо не зникає безслідно,
вернеться як той бумеранг
війна заподіяна звісно
дійде і до Вас росіян.