Валентинку подарую в лютому тобі.
Напишу вітання красивими словами.
А частинку твого серця заберу собі.
Щоб не було гіркоти розлуки поміж нами.
Щоб назавжди зав'язалось щастя нам,
і ми палко так кохали до самої смерті.
Не буду я вірити всім пророчим снам.
Поки душі кохають — вони безсмертні.
Щоб літали завжди в небі наші мрії.
Які з тобою дітьми, загадали на зірки.
Будем жити разом в вірі та надії.
Зараз не зі мною,та з тобою всі думки.
На валентинці з малюнком ангела напишу,
порушивши навколо серця свого тишу.
Напишу, як сильно люблю,та що не залишу
кохання всього свого життя."Кохаю" підпишу.
Тепер важливо, щоб ти усміхнулась щиро —
це завжди гріло душу в люті морози.
Коли разом ,не страшні найсильніші грози.
Про тебе напишу ще багато віршів,та прози.
Жити завжди в вірі,з натхненням,та миром.
Усміхатись,любити по-справжньому щиро.
Для пересічних людей — це важливо,
Для людей жити без цього просто неможливо.