А я так хочу бути щасливою
поруч з тобою щомитті
відчувати себе такою особливою
коли очі мої, тобою поглинуті.
Будь-ласка подивись на мене та зрозумій
непотрібно мені палаців та принців
я хочу прокидатись о годині восьмій
та поруч бачити тебе а не сотні коханців.
Це ж не важко бути коханою
та кохати у відповідь до безтями
та я хочу бути коханою, тобою
та вмирати під цими почуттями.
Я мрію щодня торкатись тебе
руками , ногами , всім тілом своїм
лежати з тобою , дивитись на небо голубе
та бути маленьким щастям твоїм.
Запамятай тільки одну маленьку річ
я чекала десятки років
на ту одну коротку та таку щасливу ніч
котра замінила тисячі подуранків.
Я буду щодня поряд з тобою, якщо захочеш
стояти так гордо немов на фоні героя
та чути , як ти легенько на вушко прошепочеш
"Ти тепер будеш тільки МОЯ!"