Розклад на завтра
Пункт 1: Подзвонити мамі. Сказати, що все гаразд. Що більш не турбує серцевий спазм, коли залишаєшся один.
Пункт 2: Поприбирати квартиру, полити кактус, нагодувати кота. Арифметика стає як ніколи проста, коли додаєш 4-и стіни і себе. В такі моменти ти - в нірвані і тебе ніщо не гребе.
Пункт 3: Написати йому листа. Типу - Мен, в мене все добре, під боком муркоче кіт. Як ти сам? Класний в інсті прикид. Скільки віддав? Соррі, мушу бігти. Кипить чайник, гуде як пароплав.
Пункт 4: Тричі перечитати листа. Додати кумедний смайл. Як завжди не натиснути ентер. Стандартно - контрл А+деліт. Коли нам обом внедрили той магніт, що мене так притягує твій он-лайн?
Пункт 5: Продовжити тренування. До скрипу м\'язів, нехай болить. Хоча б не так як душа. Сама собі стаю смішна, коли говорю таке.
Пункт 6: Подякувати Богу за прожитий день. Він був прекрасним. Ліжко - м\'яке. На добраніч стіни. Цілую у ніс кота. Одна вічна радість - його муркота.