Жорстокий світ
І більше вже нічого.
І я одна
І ти вже зараз сам.
Була любов
Зараз нема нічого
Було кохання
І ти багато мав...
І ось настав...
Ми втратили багато.
Любов пройшла
Тебе і не було...
І лиш одна
Десь квітка зацвітала
І більш нічого
Тут вже не цвіло..
Цвіла,
Боролася, терпіла
Стояла
Проти бур і злив
І лиш до тебе
Дуже так хотіла
І щоб лиш ти
Від бур її закрив...
Душа моя
В тій квітці оживала
Цвіла вона
В душі моїй сліпій
А я тебе,
Тебе лиш так чекала...
Щоб ти від бур,
Щоб ти від бур мене
закрив.