Навколо стіни. Вони безмежні.
Якщо в них сховано джерело
І день за днем, безмежні тижні
Із нього вироста нове стебло,
То через безкінечність часу
В якому знайдеться кінець
Сформується могутнє древо,
Якому дасть свій промінець,
Свій перший, ще не впевнений,
Не до кінця сформований,
Але такий яскравий чистий
Від сонця, що за хмарами.
Це початок, лише іскра,
Але всі гарні задуми
Стають на боці автора.
Він є творцем майбутнього
Незламного й могутнього.
Як він писав так і було,
Як пише так воно і є,
Коли напише то здійсниться
Все чого душа воліє,
Бо нашою рукою пишеться
І словом добрим ще згадаються
Ті муки які він пережив
За те, що душу всю свою вложив.