I
Am C
Ти іноді плачеш,
F(B7) Dm
Принаймні я бачу ,
Коли ти терпляче
Чекаєш в метро.
Не милості просиш,
Узута, не боса.
Похнюпивши носа
В останній перон.
Ти несамовита
І хочеться жити.
За лікті вкусити -
Кусай, якщо хвора.
Очима стріляти,
Його зустрічати.
Не в силах дівчата
Полишити сором...
Приспів:
A Dm
А серед мурашника євротунелю
G7 C
Заходять-виходять, притримують двері.
A Dm
Рутинне вікно відштовхне її подих.
Am E
Слова "I love you" - то остання нагода.
(Останні слова)
II
Торочать усюди,
Шо маєш забути.
Тікай від застуди,
Облиш свої жарти.
Не слухай нікого,
Не знають довкола, -
В руках пепсі-кола,
Він має впізнати.
Приспів:
А серед мурашника євротунелю
Заходять-виходять, притримують двері.
Рутинне вікно відштовхне її подих.
Слова "I love you" - то остання нагода.
Вже потяг останній, лягають всі спати,
А ти досі віриш, а вірити - знати.
Ти знаєш, він вилікує твої рани,
Притримає двері й не треба стоп-кранів.
27.02. 2015 р.
#bloodless