Люблю мелодію кохання...
Вночі. Коли лиш я і ти,
І папороті час цвісти
Під наше пристрасне...
мовчання
Лиш ніжний шепіт твій - у душу...
Як дивні ноти, неземні
Вони, мов музика, мені
Я мить цю й подихом не зрушу
Ти бачиш - зупинився час
Мелодію, напевно, чує
Він ейфорію нам віщує
Тепер усе... весь світ - для нас
Почую я серцебиття,
Заплющу очі на хвилину,
До твого серця я прилину
Й відчую смак мого життя...
2.03.15.
ЧУДОВО! У РОМАНА БОЙЧУКА В СТАНІСЛАВІ З"ЯВИВСЯ КОНКУРЕНТ У ІНТИМНІЙ ЛІРИЦІ))
Богданочка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Вам... Щиро дякую Але я помітила, що між чоловічою і жіночою інтимною лірикою є велика різниця. Чоловіки більш впевнені у тому, що пишуть, більш прямолінійні... Як і в житті, у більшості випадків. У Романа Бойчука гарні вірші. Іноді читаю його поезію