Узріли очі ясне диво
Побачив те, що не хотів
Я вибачаюсь любі друзі
Не люблять москалі хохлів.
Не люблять просто до нестями
До сталі скрежету в зубах
Сплюндрована лежить держава
Бо ми раби у їх очах.
Безглуздо правду відкидати
Невізгластво із зовні пхне,
Що сіра маса не відчує
То олігарх відраз вчахне.
А, що ж народ, народ у дупі
При чому зразу всі у купі
Війна, інфляція, дефолт
Росія вкручує нам болт
Народу братському добро
Всі в темі, Вова -ти х…ло !
Сьогодні, вчора, на віка
Незламна воля козака!