Ти в печалі, ти в сльозах,
Що я у дорозі
Ти не плач моя рідна
Я приїду обіцяю
Жди мене, адже я повернуся
Не забудь мене.
Я в дорозі, мені дуже сумно
Я сумую, я повернуся.
Тільки чекай мене рідна.
Чекай мене на зло ворогам,
Чекай, коли морози,
Жди меня, коли забудуть
Близькі друзі,
Жди мене і я приїду,
Тільки сильно чекай.
Обійму тебе при зустрічі,
Поцілую міцно,
І шепочу тобі на вухо,
Що нудьгував я сильно.
Ти дочекайся мене з фронту
Я приїду, тільки чекай.
Збережи любов і вірність,
Збережи своє добро,
Я люблю тебе і тільки
Буду захищати тебе та дім
Де народився, де я ріс
Де провів року,
Як хочу щоб пошвидше
Закінчувалася війна ....
Жди мене, адже я повернуся
Жди ... не забувай мене ...