І мертвим, і живим, і ненародженим (світлої пам'яті загиблих героїв)
Музи мовчать, коли здіймаються снаряди у небі.
Менше слів, менше питань,
Та менше віри у себе...
Більше вагань..
Рупор народа мовчить.
Хтось досі шукає правду,
На то є багато причин.
А зло.. Зло сіє розсаду.
Тиша ріже, незнання вбиває,
І на то є багато причин.
Ми покоління "інформаційний вакуум"
Нас вбивають.. А ми далі мовчим..
На кожне діло зле буде суд.
І сльози неодмінно радість змінить.
А поки. Цинкові ящики несуть.
Гіркий біль. Біль гіркого полину.
Ні!
Музи кричать, коли здіймаються снаряди у небі.
Більше слів, і більше питань,
Та більше віри у себе...
А світло… Світло шукай!