Я в твоїй голові. На підвіконні зірок.
Ти відштовхуєш час. Він стікає повз нас.
Я в твоїй голові. Відстань не для думок.
Підвіконня крихке. Потойбічний наказ.
З кожним вдихом ясніше жевріє вугілля.
Механічний процес, який труїть нейрони.
Суміш диму в оманливім ритмі зусилля.
Притискаєш приклад. На полиці патрони.
Краплі свободи. Любов'ю огорне земля.
Спрагло вловлюєш мить. Тіло ниє. Болить.
Ціль досягнуто. Видих. Зникає петля.
Ще один тепер вільний... Лиш дуло димить...
В спогадах, часом, гуляю тим полем.
Згадую маски, що ховали нас двох.
Як скажений кричу. Захлинаюся болем.
Реальність сувора. Чи бачить нас Бог?