Доторкнуся до вітки калини,
Моя пісня відразу летить.
В неосяжних степах України
Я співаю, а серце тремтить.
Моя пісня з любов’ю до тебе,
До садочка, ставка край села,
До птахів, що летять в синім небі,
До жоржини, яка розцвіла.
Краю рідний з дитинства свободний,
Повний сонця, краси і тепла,
Та від матінки пісня народна
Буде поруч, де б я не була.
І я іншого щастя не маю,
Пронесу крізь роки почуття:
Без любові до рідного краю
Не існує для мене життя!!!
Маша Сладкова
Маріуполь, квітень 2015