не сприймати тебе серйозно.
не робити із тебе правил.
не кохати більш так віртуозно
і казати усім:"прогавив".
не шукати порожніх істин
не втрачати ніколи віри
жити тільки аби щось їсти -
я не маю вже більше сили.
не казати комусь що зможу -
краще марно, та щось робити
і в погоду таку негожу
непотрібно на снах ворожити
не робити із тебе істин.
не іти за тобою сліпо.
лиш наповнити серце змістом
і продовжувати горіти!