Пройшовши крізь думок далекі далі,
Обпалюючись там, де варто і горіть,
Вітаю Вас, моя прекрасна пані.
Давайте з Вами революцію робить?
Бо з Вами я такий не самопевний,
Що сумнівам життя даю, напевне.
Дивуєтесь ви, бачу: як так, він горить
І ще про сумніви щось сміє говорить?
Так, Ви праві. Тому і закликаю
Зі мною встати. Надихати.
І разом з нами змін бажати.
Й у революції я Вас пізнаю...
Бо сумніви - це шлях пізнання.
Тож ідемо сповнять бажання!