Північним променем на місті прохолода
Сірі гардини над пташиними стежками
Збіднілі крони - персонажі фільму жахів
Покинуті будинки, де живе тепер природа.
У хащах диких спрагло вмиюся казками
Поміж блідих рядків знайду родзинку міфів
Старий пергамент, його запах - насолода
Дарована свобода пестощів з вовками.
Вечірні пахощі тепер безглуздих страхів
Наче безсилих привидів поглинула вода
Ти відчуваєш міць коханої землі руками
Забута паніка вже зникла поміж реп'яхів
Під оберти земні зростало все довкола
Все більше танув лід, життя текло струмками
Дитячі ноги випробовували міць дахів
І вдалині, так радісно, дзвеніла школа.