У мене в голові тисячі думок, які не дають мені спати ночами. У мене в голові сотні ідей і вони б'ють на волю ключами. У мене в голові безліч мрій, надій, сподівань... Усе не марно! Хочу встати вдосвіта і піти бродити світом без вагань. Хочу тікати від злоби, сірості, заздрощів. Хочу в Карпати, там де водоспади дарують серцю радощів...
Усе в росі. В німій красі. В теплі, дощах і сонці. Увесь цей світ належить мені, поки я не забуду посеред пилу міста і автомобільних фар, що я - Мальфар.
Я вільний птах і я лечу, туди де моє серце. Туди, де шепіт трав і гомін хвиль морських.
Туди, де скелі і пісок. Туди де чоловік не ступить крок. Я буду там, де мавки йдуть в танок. Там, де русалки годують чайок. Я буду всюди одразу і в одночас ніде.
Я - Казкар. Я шукаю себе.