Притихло горе.. Зачаїлась смута...
з зів'ялих квітів, спалених свічок...
Те, що відбулось! - Буде незабуто!..
У кожнім серці, що буравить мозг...
ВерЕниця скорботності і жалю
В сльозах іде за ангелом в похід
віддати шану в невимовнім горі
тим, що на небі.. І не будуть тут...
Всі вибрані. Із ясними очима...
Обезголовлені... І тих - що не знайшли...
Це варварство ніхто не передбачив...
Та жах відбувся! На святій землі...
Лиш час притупить болю свіжі рани,
У стогін виллєлься тяжка журба...
Та пам'ять долі буде вічно з нами
Схиляєм голови... У всіх болить душа