за_бала ситуація в країні
просто так шо й_б жеж твою мать
та не так та ситуація дебільна
як усі ці разгавори блядь
скики можна то п_здіть,репостить
і стіхі і прозу сочінять
вже на то дивитись невозможно
є бажання взять і у_бать
ті бандьоравци,ті бл_дь сепаратюгі
на дівані й за пк ведуть войну
і маршрутках бабки б_я тварюки
для розмови тему мають лиш одну
да пішли ви на_уй, патріоти
флаг бандьоровский я викину в окно
водка графська, на закуску шпроти
ну а ви з своїм бандерой ДНО