́Рятівники наші, Ветерани,
Хоч час загоїв рани,
Але зостанються в пам’яті дні,
Повні горя, жорстокі й складні.
Коли гармати ворожі лунали,
Нашу землю Ви не віддали,
Сидячи тихо в окопах,
Йдучи войовничо по тропах,
Атаки жорстокі відбили,
І волю свою не розбили,
Хоч і друзі Ваші вмерали,
І з родичі нікого нема,
Я хочу щоб Ви пам’ятали,
Ми Ваша велика сім’я!
Але нажаль нас знову чекає Вона
Холодна, жорстока війна!
Ми зможемо все подолати
Бо ми великий народ!
Я хочу Вас привітати !
Щоб ви не знали скорбот,
Я хочу Вам руки пожати!
І сильно Вам побажати
Щастя, здоров’я й миру
Так хочеться бачити вашу усмішку щиру !