Моя душа, захована в очах
Для тебе, шлях туди закритий,
Лиш всесвіт знає всі ходи,
Холодних, синіх лабіринтів,
У кожного своя душа,
Глибока, вічна, неповторна
І схована вона в очах,
Точніше , в їхніх лабіринтах,
Дивися в очі, не відводь.
Дозволь мені лиш доторкнутись,
До вічності глибинних душ,
Що сховані у лабіринтах...