Вітер був неспокійний.
З віддаля доносилось горілим.
Ми стояли під мурами замку.
Тліли.
Ми знали більше ніж інші.
Чорний пес крутив лівим вухом.
Хотілося б стати вищим
Ультразвуком.
Птахи щеботіли нервово.
Хмари ковзались по небу.
Пес ворушив вухом знову.
Треба.
Тіло в режимі "вібро".
Серце било в барабани.
Дихалось лише через фібри.
Рани.
Вітер доносив статистику.
Вистрілів, вибухів, ранених.
Як не як, але повіриш у містику
Зв'язаних.
Вітер був неспокійним.
Ніч буде не тиха.
Хочеш жити вільним -
Дихай.