Мовчать в країні, де нема закону
Крім єдиного – мовчать
Де тільки мовчки жити мона
Всі інші мертві чи в засланні кричать
Мовчать неспроможні говорити
Своє слово всі одному віддають
Існують мовчки неспроможні жити
Один на одного гроби кують
Мовчать там де треба слово
Де треба речення – мовчать
Що їм напишуть те і скажуть знову
Мовчазні жити не навчать
Молчат в стране где нет закона
Где ты не гражданин, а раб
Молча стоят над пропастью у склона
Где звук один - это вперед шаг