Не плач матусю,витри свої сльози,
Я біля тебе,ти ж не бачиш..тут стою.
Я пережив так гідно,зимові морози,
І думав завжди про країну я свою.
Я бачив так багато мамо,знаєш..
Що до сих-пір ,мені болить.
Момент красивий,коли листи дітей в руці тримаєш,
Ніколи не забуду,ту прекрасну мить.
Я чув,що ти молилася за мене.
Не спала довго,коли я пішов..
Але в моєму серці,щось таке скаженне ,
мамо..я місце своє тут знайшов.
Я завжди бачу,як ти плачеш,рідна..
Моя душа вже біля тебе,і давно..
Твоя любов така красива й світла,
Побач матусю те,що сину не дано.
Katty T.