Навколо мене сірий світ,
І тяжко в ньому жити.
Всім правлять гроші,
І жага тих грошей, готова з світу погубити.
Сірі будинки, сажа, дим навколо,
І у повітрі панує лиш отрута.
Брехнею промивають півсвідомість,
І всі мовчать, бо всі бояться кнута.
Думать не треба, це роблять вже за нас,
І права голосу ні в кого вже немає.
Хто повстає, вбивають той же час,
Країна з середини погибає.
Я прошу змилуйтесь і думати почніть,
Чому комусь за нас потрібно жити.
Життя одне, живемо лише раз,
Живи лише для того, щоби жити !