Не вір, що розлюбив тебе,
Не вір, що я знайшов заміну,
Ти найкраща .
Мене лише можеш підтримати,
Коли мені було самотньо.
Я не забуду, навіть якщо,
Зрадиш і забудеш.
Ти з'явилася і легко мені стало.
Коли пішла не зміг забути,
Твою усмішку і очі.
Пишу тобі такій улюбленій
Такий дивний лист
Все тому що ти не поруч
Все тому що не моя ..
Прийняти так важко, так боляче
Ну мені прийдеться, адже так потрібно
Я заспокоюся, потрібно лише півроку
І знову я закохаюся і втрачу
Вважаючи, що вона навіки.
Ну нічого я звикаю
Адже я живу своєю долею ..