Що тобі заважає вночі спати,
Закрити очі і солодко бачити сни?
Напевно твоя звичка вбивати
Ти так втомився бачити жахи війни
Ти як і всі тоді мріяв про світ
Любив, зберігав, цінував і просто жив
Ти знав, що щастя зовсім і не в силі
Ти людина, ти це заслужив
Тепер стискаючи автомат і сигарету
Ідеш в останній бій, солдат
Ти для інших влаштуєш ще літо
І для себе переможний свій парад