А якщо я безслідно зі світу пішла,
І нічого йому не залишила?..
І сумного мого не було би вірша,
Ним суспільство уже я не втішила.
А якщо я безслідно зі світу пішла,
Та забрала ліричний свій почерк?..
Хоч не можна, але щось своє там знайшла,
І де підпис - поставила прочерк.
А якщо я безслідно зі світу пішла,
Замісь радості - суму віночок?..
У туман потойбіччя тоді б увійшла,
Де вірша не потрібно... Й рядочок!
22.01.2014