Я ідіот і я придурок, о Боже , що я наробив? Я взяв недопалок-окурок, і ніжно в роті розчавив... І вже не чую я нічого, бажання , радості , чи зла. Я просто став таким як нині-поганим підлим злом із зла! І більше вже не хочу я брехати... Курити,пити і страждати ... Не хочу бути тим що є - брехня мене ось ось добє. Я просто хочу в правді жити, кохати, вчитися, добро творити...І знов і знов я йду на дно... На те глибоке ,де багно... Оця пародія життя достала... Любила плакала чекала , він кинув , вони розійшлись , вірші , страждання як колись... Ні це вже досить так і знай... Будем боротись за свій Рай, будем добро творить, і розвиваться, а перш за все будем кохаться... І що б там хто не говорив, я чесність маю... не пропив!