Кожного разу, коли я розкриваю вуста -
Не можу сказати ні слова,
Здається, що я зовсім пуста,
"Ні", - повторюю подумки знову і знову.
Кожного разу, коли я когось обіймаю -
Це ти.
Я це просто знаю,
Просто тебе можна по-іншому іменувати.
Й коли я все ретельно зважу -
Я, звичайно, звалю.
Але коли я все таки щось кажу -
Це слово "люблю".