Велике діло мірятись словами
Ділити хто, кому , що обіцяв
У мить розходитись самотніми шляхами
В яких не видно навіть і кінця
Холодна кава і зелений чай
Перон, що зітканий з прощань
Важка розмова і такий фінал
Щоб кожен з нас цей день навіки проклинав
Воно тобі не треба, а мені тимпаче
Боротися задарма, то для слабаків
Але чи то така у мене вдача
Чи ми не ми, з яких не подивись боків
Я дивлюсь на людей і бачу, що не любі
Але такі разом проходять через все
Ми наче створенні один для одного с тобою люди
А замість років хвилі та й усе.