Моя утома, біль безмежний,
Щасливі спогади мої...
Та тільки сум мені почутний,
Що мліє, мліє як і ти..
Весна приде, розкриють очі,
Ті, яких забули навпочин,
І буде пісня литись смішно,
Як дітчин голос на зачин.
Серця відтають від жалоби,
Розтає лід замерзших душ,
І буде знов воно кохати,
Як і кохало воно знов.
Весна приде, пора щаслива,
І буду в тій весні і я,
Щасливим, як і ті щасливі,
Що щастя приймають як буття.
І буде сонечко світити,
Забуду таї́ну свою,
Кохати знову я посмію,
Коханим знов защебечу.