О 5-й ранку, на балконі четвертого поверху, четвертого корпусу непримітного будинку, що стояв паралельно розлогій проїзній дорозі, які нас розділяли ще таких два будинки, ми на-пару з вітром скурили одну цигарку на двох срібного Lucky Strike'у.
Вітер був прохолодний і ніжний. Ніби шовком, своїм подихом він торкався мого обличчя, пестив моє волосся і шепотів мені про події ночі, свідком яких, йому довелося стати. Як виявилось, вітер також має пам'ять, яку ніколи не можна буде науково дослідити.
5-та ранку, понеділок - це найтихіший час, який ви коли не-будь могли б застати. Ті, кому сьогодні вже на роботу жадібно ковтають останні краплі сну. Ті, що тусили всі вихідні з останніх сил доповзають до ліжка, щоб відрубати всі канали свого світосприйняття.
Ніч спускалась повільно за обрій, дифузуючи кольорами від фіолетово-голубого до жовто-пастельного.
За годину, почуються перші шорохливі звуки. Вітер принесе звуки першого пробудження. Місто знову зашарудить, ввімкнеться, запустить свій механізм руху і розпочнеться новий робочий тиждень.
З 5-ї до 6-ї місто відпочивало від свого гулу і руху. І в нього була лише годину щоб поновити свої запаси сил.
Вітер приніс солоний присмак найбільшої річки країни, як офіційне запрошення, щоб відвідати пляж.
Подумки відсилаю відповідь і повертаюсь до кімнати. Вітер шумить, струшує росу з дерев і встановлює подальший напрямок льоту пташок. Ніби перегукуючись, в пташиному метеоцентрі дають зворотній зв'язок прийняття інформації.
О 5-й ранку, я на годинку назву це місто "Моїм". Моє місто тішиться останніми хвилинами спокою, надихаючи мене на нові звершення.