я люблю ричарда
як мусара люблять виписувать штраф
малалеткам за те,шо ті бухають в подворотнях
так було і вчора и завтра буде и сьогодни
я люблю ричарда
як педофили люблять ебать дитей
як мали пиздючки принцес з мультикив дисней
я люблю ричарда
як наркалиги з мого района люблять кодтерпин
хотя ричард не наркалига(вроди) вин такий ахуенний один
я люблю ричарда
почти так само,як атака любить вьебать
та чогось нас з ним доленька розводе,блядь
я люблю річарда
як вчителя люблять казать "вийди и зайди нормально"
хоть це може трохи й банально
я люблю ричарда
та ричард на жаль не любе мене
коли вже ця безответна любов мине?