Подивись мені в очі коханий
І скажи що ти любиш мене
Не роби мені боляче рідний
Не кажи що любов то пусте
Пригорни мене в свої обійми
Не хвилинку останній хоч раз
Не дивись на годинника стрілки
Не кажи що тобі уже час
Залишися будь-ласка зі мною
Поможи втамувати печаль
Подивись мені в очі коханий
Не кажи що тобі просто жаль
Поможи мені впоратись з горем
Залічи серця рану мою
Я дивлюсь в твої очі і стою синім морем
І здається що я потону
Не відводь свого погляду «Прошу»
Подивись ти в очі мені
Не кажи що мене ти не любиш
Нащо сльози мої тобі.