Донецьк- це место надiï
Iшла кривава, жорстока вiйна.
Де велись страшнi бойовi дiï
Мiст украīнських тих вже нема!
Iзнрв диктатопська Росiя
Нищить спадок- нашу Крайну,
Це не э твоя мрiя
Про вiльну твою Украïну!!!
Iде стрiлянмна, i знову жертви,
Лежать на нашiй рiднiй землi!!!!
Хто вiйну ще веде, а хто уже мертвий,
На великому, червоному тлi.
Пролилась кров терористi,
Нашi виграли бiй.
Не довели цi клятi нацисти,
Своïх лихих,безжалiснмх дiй......*(({(((((